Ejendommen Marselis Boulevard 1

Kontoruniverset ligger særdeles centralt i Aarhus C, nær det attraktive Frederiksberg og 5 minutter fra Marselisborg strand og skov. Kontoruniverset har til huse i den smukke ejendommen tegnet arkitekt Ejnar Packness.

Vi har gode tilkørselsforhold, og bor kun 5 lyskryds fra motorvejen E45, 2 minutter fra Molslinjen og 10 minutters gang fra banegården. Så uanset, hvor du kommer fra, er der let adgang til ejendommen, ligesom det er nemt for dine kunder at komme hertil.

Der er masse af parkeringspladser i området, til dine kunder.  Som virksomhed kan du købe en parkeringslicens, El-biler er gratis og benzin koste 500 kr, 2023.

Professionelle og funktionelle lokaler

Din virksomhed kan flytte ind i professionelle og funktionelle lokaler, uden at du skal bekymre dig om internet, rengøring, køkkenfaciliteter, møde- og undervisningslokale. Derved bliver du en del af ejendommen Kontoruniverset.

Er det noget for dig så ring  på +45 30486858

Centralt beliggende i byen og ved marselisborg lystbådehavn, skov og strand

Bevaringsværdig og tidligere Amtsgård

Kontoruniverset er beliggende i den tidligere Amtsgård, en smuk rødstensejendom fra 1942.

Ejendommen er tegnet af Kongelig bygningsinspektør, arkitekt Ejnar Packness. Ejnar Packness havde sit virke i Aalborg og er blandt andet kendt for Svinkløv Badehotel, Hasseris Kirke og jernbanestationerne i Havbro, Farsø, Fandrup, Ullits og Hvalpsund på Aars-Hvalpsundbanen.

Ejendommen er bevaringsværdig og har originale fyldningsdøre, sildebensparket og messinghåndtag. Kontorerne er stilfuldt moderniseret med respekt for ejendommens karakter og alder.

Skal din virksomhed være en del af ejendommen Kontoruniverset, så ring på +45 30486858

Kontoruniverset holder til i den tidligere amtsgård er en rødstensejendom fra 1942
Selvom Kontoruniverset ligger i AarhusC er der en dejlig stor have på bagsiden af bygningen
Ejendommen Kontoruniverset med tværsnit tegning set fra facaden
Lyse lokaler i ejendommen kontoruniverset og hygge ved kaffemaskinen