Vi bor her, vil du være med

FLiXBUS

FlixBus er en ung mobilitetsudbyder, der siden 2013 har ændret måden at rejse på, for millioner af mennesker i Europa. Som en unik kombination af tech-startup, internetvirksomhed og klassisk transportvirksomhed har vi inden for kort tid skabt Europas største fjernbus netværk. Som lejere hos Kontoruniverset har FlixBus’ Aarhus afdeling fået adgang til Kontoruniverset faciliteterne, som mødelokale, køkken mm.

Opgaver for Børn

Opgaver for Børn er print selv underholdning og opgaver til børn i alle aldre, eller søde og sjove madpakkesedler.

Så står du og mangler en skattejagt til børnefødselsdagen, underholdning til køreturen eller blot inspiration til sjove aktiviteter med ungerne i haven eller indendørs, så er det Opgaver for Børn du kan kontakte.

Berit og Opgaver for Børn sidder på 2 sal i Kontoruniverset.

SofusHuset

SofusHuset er en selvstændig enhed under TTL, og er ledet af chefkonsulent Christina G. Mellerup.

SofusHusets primære formål er at hjælpe børn og deres forældre igennem svære perioder med udfordringer, der vedr. eller går ud over børnenes skolegang og skolemotivation, samt yde direkte hjælp til forældrene i pressede og svært navigérbare sammenhænge, som f.eks. netværksmøder med skole og PPR.

Den bærende søjle i SofusHuset er SOFUSmetoden, som er udviklet af Christina G. Mellerup bl.a. i samarbejde med Center for Konfliktforebyggelse

SofusHuset flyttede i 2023 ind i de gamle smukke omgivelser hos Kontoruniverset, så de er de nye lejere hos Kontoruniverset.

SofusHuset hjælper børn og deres forældre, når der er modvind

Mafcon

CEE/CIS-området er MAFCON’s hovedområde med omdrejningspunkt i Ukraine.

Mere end 20 års engagement i området har opbygget en solid videns- og erfaringsplatform om, hvorledes etablering og forretningsdrift gennemføres med succes i det tidligere Sovjet.

Morten Munk stifter af Mafcon har haft sin daglige gang hos Kontoruniverset helt fra begyndelsen af Kontoruniverset start.

Spine

Spine er din mentale rygrad, de har speciale i unges mentale trivsel. Spine har 15 års erfaring med eksamenstræning og behandling af elever og studerende med eksamensangst. Deres klienter er studerende fra folkeskolen, ungdomsuddannelser til bachelor- og kandidatuddannelser.

Spine kan også hjælp med, motivationsproblemer, stresshåndtering og personprofiltest.

Thomas Pape er ejer af Spine siden 2005. Thomas er stressrådgiver og mentaltræner. Han har udviklet ‘Level Up Your Studylife-metoden‘, der i tre faser giver dig 1) Bevidsthed, 2) Ejerskab og 3) Handlekraft til at få det godt igen eller have det endnu bedre med dig selv og dit studie- og arbejdsliv.  Thomas Pape har skrevet to bøger, Træn dig til en god eksamen og Studieliv – uden stress.

Stressrådgiver og studiecoach Tine Persson har været i Spine siden 2017. Tine er under uddannelse til psykoterapeut, med speciale i stress og angst.  Nadia Nielsen er kommunikationsmedarbejder.

Thomas, Tine og Nadia har været lejere i Kontoruniverset siden 2021.

Tage Affertsholt der er grundlægger af 3A Business Consulting, har de sidste 4 år haft sin daglig gang på Kontoruniverset.

Ukraines Konsulat i Aarhus

Ukraines konsul i Aarhus er Morten Senderby Hansen Munk .

Med Kontoruniversets centrale beliggenhed og gode parkeringsmulighed er det den perfekte placering for Ukraines Konsulat i Aarhus

Assemble

Siden starten i 2005 har Assemble arbejdet på at udvikle en ”state of the art” løsning til støtte for forældre, børn, pædagoger og institutioner.

Baseret i Danmark, men med kontorer i Europa, Afrika, Asien og Nordamerika, er vi en ægte international virksomhed. Vi har et omfattende branchekendskab og en ekspertise, der kommer til udtryk i de løsninger, vi udvikler.

Missionen:
Vi er på en mission for at forbedre børns trivsel og chancer for succes i livet. Alt hvad vi gør, handler om at skabe den bedst mulige oplevelse og tidlige læring for børn overalt i verden.

Ved at hjælpe forældre, daginstitutioner og pædagoger med at fjerne administrative hindringer, give bedre måder at samarbejde på og give dem en central og sammenhængende løsning, kan vi forbedre børns trivsel og chancer for succes i livet.

Assemble hjælpe forældre, daginstitutioner og pædagoger med at fjerne administrative hindringer
Egen kontor eller et skrivebord sammen med to andre

ImPlacement

Implacement er en konsulentvirksomhed, hvor de hyrer de rette specialister ind til den konkrete opgave. Det er ImPlaccement, der har stået for indretningen af Kontoruniverset. ImPlacement har også været lejer i Kontoruniverset fra starten.

ImPlacement rådgiver om indretning, farver, lys, lyd, det vil sige arbejdsmiljø og arbejdstrivsel, for både offentlige og private virksomheder. Særligt har de indrettet mange kontorer, storrumskontorer, klinikker, skoler, plejehjem og forskellige institutioner. ImPlacement har også rådgivet mange virksomheder i forbindelse med deres flytning. De har stået for hele projektledelsen og indretningen af de nye lokaler.

Som erhvervsindretningsarkitekter kan de hjælpe jer med at strukturere arbejdsgangene mere hensigtsmæssigt ved at udnytte jeres lokaler og møbler bedst muligt. Derfor indretter de som regel også med de møbler, I har i forvejen.

Implacement forbedre arbejdsmiljø gennem lys, farver, lyd og jeres indretning

Kreativ linie ApS

Kreativ linie ApS er et grafisk design bureau der løser opgaver for både små og store virksomheder.

Kreativ linie har stor erfaring indenfor rådgivning, konceptudvikling, branding og projektledelse.

Kreativt grafisk design udføres med knivskarp implementering – og fælles for alle løsninger er det tætte parløb med kunderne.

Kreativ linie flyttede ind på Kontoruniverset i 2020.

NDT Nordic Dairy Techology

De nordiske lande er kendt for innovation, miljøhensyn og mælkeprodukter. Nordic Dairy Technology blev grundlagt på netop disse principper.

Siden 1994, hvor Fosse opfandt en ny måde at producere hytteost på, har Fosse og NDT fokuseret på at reducere ressourceforbrug og spild, samtidig med at de øger udbyttet og fortjenesten.

Nordic Dairy Technologys Aarhus afdeling har været lejere hos Kontoruniverset siden 2019.

Hos Kontoruniverset støtter indretningen arbejdsglæden, også i fællesområderne
Hos Kontoruniverset er der mulighed for individuel indretning. Dette giver stor fleksibelt for den enkle virksomhed i kontorfællesskabet.
Vi er 12 forskellige virksomheder der bo hos Kontoruniverset
FlixBus har både gardiner og stolunderlag, så der er et sund arbejdsmiljø på deres kontor