Vi bor her, vil du være med

FLiXBUS

Som lejere hos Kontoruniverset får FlixBus’ Aarhus afdeling adgang til faciliteterne i Kontoruniverset, herunder mødelokaler og køkkenområder.

FlixBus er en international transportvirksomhed, der specialiserer sig i intercity busrejser på tværs af Europa og andre dele af verden. Virksomheden blev grundlagt i 2013 i Tyskland og er kendt for at tilbyde prisvenlige, fleksible og komfortable busrejser mellem forskellige byer og destinationer.

FlixBus opererer som en platformbaseret tjeneste, hvor de samarbejder med forskellige lokale busoperatører for at tilbyde et omfattende netværk af ruter og forbindelser. Kundene kan nemt booke deres billetter online gennem FlixBus’ hjemmeside eller mobilapp, og virksomheden har fokus på at tilbyde moderne busser med bekvemme faciliteter som WiFi, stikkontakter, komfortable sæder og toiletter.

Virksomheden har opnået stor popularitet på grund af dens bekvemme og overkommelige rejseoplevelser, der appellerer til både budgetrejsende og dem, der ønsker en mere bæredygtig transport mulighed i forhold til individuel bilkørsel eller flyrejser.

FlixBus har udvidet sine tjenester til flere lande og regioner over tid og er blevet en kendt aktør inden for langdistancetransport ved at tilbyde pålidelige, moderne og tilgængelige busrejser til rejsende på tværs af forskellige destinationer.

Det er ikke selve bus afgangene eller salg af busbilletter, men kontor medarbejderne som holder til på Marselis Boulevard 1.

Opgaver for Børn

Berit og Opgaver for Børn har deres kontor på 2. sal i Kontoruniverset.

Opgaver for Børn skabe en fortryllende oplevelse for børn i alle aldre gennem deres mangfoldige udvalg af print-selv underholdning og opgaver.
Hjemmesidens produkter er omhyggeligt tilpasset til at fremme kreativitet, kognitive færdigheder og problemløsningsevner hos børn på en engagerende måde.

Et af de mest eftertragtede produkter er de charmerende madpakkesedler, der tilføjer en ekstra dosis sjov til børns skoledag.

Hver opgave er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, at de leverer materialer af høj kvalitet til forældre, lærere og børn.

Opgaverne kommer i forskellige temaer og sværhedsgrader for at imødekomme en bred vifte af interesser og aldre.

Hvis du har brug for en skattejagt til børnefødselsdagen, underholdning til køreturen eller bare inspiration til sjove aktiviteter med børnene i haven eller indendørs, så er det Opgaver for Børn, du skal kontakte.

Sjove print selv underholdning og opgaver til børn i alle aldre

SofusHuset

I 2023 flyttede SofusHuset ind i de smukke, gamle lokaler hos Kontoruniverset og blev således de nye lejere i dette miljø.

SofusHuset repræsenterer en selvstændig enhed inden for TTL, og det er anført af den erfarne chefkonsulent Christina G. Mellerup.

Formålet med SofusHuset er i høj grad at støtte både børn og deres forældre i vanskelige tider, hvor udfordringer strækker sig ud over skolegang og motivation. Desuden tilbyder de direkte assistance til forældre i pressede situationer og komplekse sammenhænge, såsom netværksmøder med skolen og PPR.

Kernen i SofusHuset udgøres af SOFUSmetoden, en tilgang udviklet af Christina G. Mellerup, i samarbejde med Center for Konfliktforebyggelse.

SofusHuset hjælper børn og deres forældre, når der er modvind

Mafcon

Morten Munk, grundlæggeren af MAFCON, har været en fast bestanddel af Kontoruniverset lige siden begyndelsen af dets etablering.

CEE/CIS-regionen udgør kernen i MAFCON’s fokusområde og er centreret omkring Ukraine.

Med over to årtiers dedikation til dette område har vi skabt en solid platform af viden og erfaring om, hvordan etablering og drift af virksomheder kan gennemføres med succes i det tidligere Sovjetunionen.

SPINE + PAPE&CO

Hos SPINE tilbyder vi 1:1 terapeutiske udviklings samtaler til studerende eller ung voksen i arbejde. Vi har 19 års terapeutisk arbejde bag os, med over 9000 timers 1:1 klientsamtaler i et fagfelt inden for mentalt trivsel, trivsel, stress, depression, angst, chok/traume grundet livsomstændigheder.

Hos PAPE&CO sidder vi med strategisk lederrådgivning og talentudvikling, med speciale i unge (25+ år) ambitiøse talenters udvikling og ledersparring.

Tage Affertsholt der er grundlægger af 3A Business Consulting, har de sidste 4 år haft sin daglig gang på Kontoruniverset.

Lejemål:

 • Siden 2021 har Thomas og Tine været en del af Kontoruniverset

Hvorfor Kontoruniverset:

 • Den historisk smukke bygning og dens omgivelser, med en imødekommende indretning og gode fælles faciliteter, men selvfølgelig også for at ligge tæt på vores målgruppe.
 • Det enkelte ved at der er styr på hverdagen mht. rengøring, kaffe, mødelokaler og så er her altid pyntet hyggeligt op til både højtider og begivenheder.

Noget helt særligt:

 • Sammen som de små og større virksomheder vi er, er her et godt fællesskab og interesse for hvad vi laver hver især, men med et fokus på at alle gerne vil have roen til at arbejde.
 • Og så fungere det godt at vores kunder kan parkere 2 timer gratis.

ImPlacement

Hos ImPlacement tilbyder vi rådgivning og indretning indenfor områder som kontorer, storrumskontorer, skoler, institutioner samt indretningsopgaver indenfor arbejdsmiljø, arbejdstrivsel, herunder arbejdspladsvurdering.
Vi har 16 års erfaring og har +50 private virksomheder indretninger og +100 offentlige indretninger. ImPlacment er et konsulenthus, hvor vi hyrer de rette specialiser ind til den konkrete opgave efter behov.
Implacement forbedre arbejdsmiljø gennem lys, farver, lyd og jeres indretning

Lejemål:

 • Siden 2017 har ImPlacement været en del af Kontoruniverset

Hvorfor Kontoruniverset:

 • Vi har opgaver i hele landet, så det betyder rigtig meget for os at kontoret ligge centralt, at man kan gå ned i byen efter mad.
 • Tæt på Molslinjen og motorvej E45 .
 • Her er stilfuldt moderniseret med respekt for ejendommen, som er bevaringsværdig. Stilen passer så fint til ImPlacement, super dejlig omgivelser både inde og ude.

Noget helt særligt:

 • At vi ikke er flere end vi alle kender hinanden og ved hvilken virksomheder vi kommer fra. Det er trygt at have kontorkollegaer i hverdagen.
 • At stemningen er, at alle gerne vil hygge og snakke ved kaffemaskinen og i frokoststuen, men at vi også er kommet for at arbejde. Stemningen på gangen er koncentreret men hyggelig.

BDP

I 2023 blev Rasmus fra BDP Aarhus afdeling ny lejer hos Kontoruniverset og flyttede ind i de smukke  lokaler, der nu udgør hans arbejdsmiljø.

BDP – Your Ultimate Destination Partner står som en ledende DMC i Skandinavien. Med en klar bæredygtighedsstrategi samarbejder BDP tæt med lokale leverandører, havne, myndigheder og andre aktører for at transformere en destination til en givende og autentisk oplevelse for alle krydstogtsgæster – og selvfølgelig med tanke på det lokale samfund.

BDP er en aktiv del af CLIA og Cruise Copenhagen Network og har viet mange timer til arbejdet i infrastruktur- og bæredygtighedsgruppen. Siden sin etablering i 1997 har virksomheden drevet sin virksomhed, og i 2019 havde de ansvar for mere end 180.000 passagerers oplevelser. I 2019 opnåede BDP en bemærkelsesværdig milepæl ved at blive bæredygtighedscertificeret af TRAVELIFE – som det første indkommende bureau i Danmark.

Rasmus er er ansat på BDP kontoret i Århus, hvor

NDT Nordic Dairy Techology

Jens fra Nordic Dairy Technologys afdeling i Aarhus har været en del af Kontoruniverset som lejer siden 2019.

De nordiske regioner står kendt for deres innovation, miljøfokus og mælkeprodukter. Nordic Dairy Technology blev grundlagt med disse principper som fundament.

Siden 1994, hvor Fosse opfandt en ny produktionsmetode til hytteost, har både Fosse og NDT haft en vedvarende ambition om at minimere ressourceforbrug og spild. Samtidig stræber de efter at øge udbyttet og indtjeningen.

Hos Kontoruniverset støtter indretningen arbejdsglæden, også i fællesområderne

Assemble

Siden 2021 har Jesper, Uffe, Susanne og Amalie været en del af Kontoruniverset som lejere.

Siden etableringen i 2005 har Assemble fokuseret på at udvikle en førsteklasses løsning til støtte for forældre, børn, pædagoger og institutioner.

Med en base i Danmark og tilstedeværelse i kontorer rundt om i Europa, Afrika, Asien og Nordamerika, er vi en ægte international virksomhed. Vores dybe kendskab til branchen og ekspertise afspejles i de løsninger, vi udvikler.

Vores Mission: Vores mål er at forbedre børns trivsel og skabe bedre muligheder for succes i deres liv. Hver handling vi udfører, sigter mod at skabe den bedst mulige oplevelse og fremme tidlig læring for børn verden over.

Ved at støtte forældre, daginstitutioner og pædagoger med at fjerne administrative byrder, tilbyde mere effektive samarbejdsmetoder og give dem en centralt koordineret løsning, kan vi øge børns trivsel og skabe bedre chancer for succes i deres fremtid.

Assemble hjælpe forældre, daginstitutioner og pædagoger med at fjerne administrative hindringer
Egen kontor eller et skrivebord sammen med to andre

Donor Network

IT-folkene bag Donor Network er flyttet ind hos Kontoruniverset.

It-folkene bag Donor Network udvikling, design og konstruktion software og teknologi, der muliggør sikre, pålidelige og brugervenlige interaktioner mellem donorer og organisationen. De implementer sikkerhedsprotokoller der sikrer, at donor information forbliver fortrolig og beskyttet mod cyber trusler. De vedligeholder hele systemet.

Alt i alt arbejder it-folkene bag Donor Network på at skabe en pålidelig, sikker og brugervenlig platform.

Har du lyst til at hjælpe og gøre en forskel? Undersøg om du kan blive donor her

donor network it sikkerhed for registrerede sæddonorer
Hos Kontoruniverset støtter indretningen arbejdsglæden, også i fællesområderne

ITfoxtec

ITfoxtec er nu også en integreret del af Kontoruniverset.

ITfoxtec rådgiver virksomheder om implementeringen af sikre systemer og tilbyder vejledning omkring sikkerhedsprocedurer.

Anders som har sin daglige gang i Kontoruniverset elsker sikkerhed, så meget at han betragter sikkerhed som en af de mest fundamentale byggesten i enhver applikation og insisterer på, at et system skal være sikkert fra dets tidlige udviklingsstadier. Hvilket jo giver meget god mening.

ITfoxtec´s kerneområde involverer udvikling af sikkerhedskomponenter, der gør implementeringen af sikkerhedsforanstaltninger mere tilgængelig og mindre kompleks.

Anders er både arkitekt og udvikler hos ITforxtec og af FoxlDs.

FoxIDs, er en del af ITforxtec´s platform, som er gratis og tjener som en autentificeringsplatform og en sikkerhedsbroker, der nemt faciliterer konvertering mellem forskellige sikkerhedsstandarder.

Hvis du ønsker mere information om FoxIDs eller hvordan ITfoxtec kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte ITforxtec eller Anders direkte.

Lej et kontor i byen men tæt på motorvej E45. Mulighed for deltagelse i interne arrangementer og opleve den gode og venlige stemning i huset

Uadkcc

– Det Ukrainske Danske Handelskammer

Uadkcc har siden deres start være lejer hos Kontoruniverset.

Uadkcc er en organisering af internationalt økonomisk samarbejde. De er eksperter på området og øger konstant deres viden. De anvender deres omfattende erfaring og alsidige tekniske kompetencer til at opnå de bedste resultater.

Deres arbejde indebærer koordinering af promoverings- og studierejser mellem Ukraine og Danmark samt rådgivning og teknisk støtte til virksomheder, som vil ind på det Ukrainsk markeder

Hos Kontoruniverset støtter indretningen arbejdsglæden, også i fællesområderne
Hos Kontoruniverset er der mulighed for individuel indretning. Dette giver stor fleksibelt for den enkle virksomhed i kontorfællesskabet.
Vi er 12 forskellige virksomheder der bo hos Kontoruniverset
FlixBus har både gardiner og stolunderlag, så der er et sund arbejdsmiljø på deres kontor